Soundperfume experience centers

 

 

 EXPERIENCE CENTERS UTRECHT & AMERSFOORT

 

Wat een  parfum   is voor je geurbeleving is Soundperfume voor je audio beleving. Een beleving is niet in een woord te vangen of in een paar  zinnen te omschrijven. Beleving is een individuele vertaling van een combinatie  van indrukken. Omdat woorden te kort schieten hebben we twee bijzondere  monumentale experience centers om  het effect van Soundperfume realtime te beleven . in - en - outdoor.

 

 

MUNTGEBOUW UTRECHT

In Utrecht beleef je het verleden, heden en de toekomst van het Muntgebouw verpakt in een melange van klanken en geluiden. Voor een warm welkom een persoonlijk onthaal maar bovenal een bijzondere ( on) bewuste beleving. Verschillende klank composities weerklinken en brengen dit indrukwekkende pand tot leven. Door middel van inventieve audio oplossingen wordt het  Soundperfume verspreid op basis van sfeerbehoefte en beleving. Een 24 /7 aanpasbare beleving . Naadloos passend binnen de overweldigende architectuur en indrukwekkende entree. We nodigen je graag uit bij het Muntgebouw om Soundperfume te horen en te beleven. Neem contact met ons op via de contact pagina voor een persoonlijke afspraak. 

De Marienhof

 

De Marienhof is ruim 500 jaar oud en kent een rijke historie. Van klooster tot burgerweeshuis een linnen fabriek en een restaurant met michelinster , allen hebben door de eeuwen heen deze unieke locatie tot leven gewekt. De marienhof heeft daarmee een zorgende en begeesterde geschiedenis achtergelaten. Een geschiedenis die zich voortzet als evenementen locatie en wijnbar. In 2017 uitgeroepen tot beste trouwlocatie van Nederland en met een locatiemanager "maurice van rossum " die is uitgeroepen tot f&b proffesional of the year. 

Nu heeft de marienhof ook als eerste in nederland het unieke soundperfume concept zowel binnen als buiten. Zodra je als bezoeker de prachtige kloostertuin betreedt wordt je verwelkomt door  klanken die de marienhof tot leven laten komen. Een unieke compositie die naadloos aansluit op de klanken in de monumentale gangen. Met enige trots hebben we samen met onze vrienden van clipperms een weersbestendige audio oplossing gerealiseerd in de vorm van 6 soundperfume geluidsbronnen die uniek, verwonderend en buitengewoon bijzonder de gasten onthaalt. Meer valt er niet over te zeggen, dit moet je gewoon beleven. Neem contact met ons op via de contact pagina voor een persoonlijke Soundperfume  belevenis.