why it works

geluid beinvloed zelfs smaak

Soundperfume is pionier op het gebied van ehhh,..Soundperfumes. We zijn dan ook in de wereld van het geluid gedoken nog dieper dan we ons konden voorstellen. En dan kom je nog al wat tegen wat aangeeft dat we veel te weinig doen met geluid...zoals je smaakpupillen beïnvloeden....het kan echt.


440 Hz  versus 432 Hz

Soundperfume heeft ervoor gekozen om Soundperfumes te componeren in 432 Hz. Er zijn vele studies op dit onderwerp gebaseerd en de harde feiten liegen er niet om. 432 Hz is plezieriger om naar te luisteren en bovenal draagt  432 Hz bij aan een prettigere beleving. En beleving is waar het ons omgaat. Leuk testje om te bekijken of jij het verschil hoort tussen 432 Hz en 440 Hz ? klik en luister

de customer journey via je oor

Wat je oor wel niet allemaal voor je kan betekenen. Van onbewust ontvangen boodschappen tot kijken met je oor. lees een leuke en boeiende inkijk in je oor op frank watching.


soundperfume versus audiobranding

Een helder artikel over audiobranding. Hoe belangrijk,zinvol en breed inzetbaar audiobranding is voor marketing en communicatie. Soundperfume gebruikt deze waarde op plaatsen waar mensen fysiek aanwezig zijn. En we beïnvloeden ook nog,...maar dan in beleving van een object,locatie of plaats...dat is het verschil. Maar voor degene die de basis van audio branding willen begrijpen...

effecten geluid op gedrag

als je nog steeds kan promoveren op bovenstaand onderwerp hebben we met Soundperfume nog een interessante weg te gaan

Soundperfume, kus van de stilte

met Soundperfume creëren we meer dan klankbelevingen, we proberen ook de stilte te benutten als een canvas. want van stilte worden we ook weer beter. als het om ons lijf gaat dan. Maar zonder donker geen licht. We zien een soundperfume dan ook als de kus van de stilte. Silence is our canvas...is een bekende uitspraak. Meer over stilte..klik.