Oprichters en Ambassadeurs

 Oprichters Sander Baas & Jesse Smits

 

Sander Baas ken je ongetwijfeld van zijn werk als media componist,producer of songwriter. Zo won hij afgelopen jaar 2016 nog een ADCN lamp voor de muziek voor een tele 2 campagne,  componeerde muziek  voor Sportlife, KPN, T-MOBILE, Coca-Cola, Mc Donalds, Jumbo, Eneco en vele anderen. Hij werkte met artiesten waar de 35 plussers onder ons jaloers van worden. Soundperfume geeft sander weer het gevoel aan het begin te staan, ver van het "seen it done it"gevoel. Het is weer pionieren om nog 1 keer de eerste en de beste te worden.

 

Jesse Smits  ontwikkeld concepten en copy voor a- merken en dat zowel binnen als buiten de Hollandsche grenzen. Daarnaast heeft hij commerciele concepten verkocht aan banken en aan de wieg gestaan van een bestseller en Het olympisch stadion voorzien  van het "nkpropjesgooien". Als conceptmatig marketeer  heeft hij de top 100 brouwers van deze wereld hun bier laten produceren via een procedure  van DSM, de europeesche markt verteld dat Cap Gemini erg goed is, de kinderboeken week op tv en en print gecommuniceerd, Amsterdam en Utrecht digitaal laten parkeren en  holland hotels, jeune restaurateurs, bib gourmand, de volkskrant , capitool reisgidsen, douwe egbers, en designmerken voorzien van concept & copy. Voor de Jaarbeurs Utrecht schreef hij: Wie ben je morgen als je iedereen mag zeyn

 

Sander zou antwoorden: toon aangevend soundperfumeur 

Jesse zou antwoorden: Soundperfume maken tot een toon aangevend producent op het gebied van auditieve beleving & beïnvloeding.

 

 

 

Ambassadeurs Pieter Aalbers en Adriaan Derksen. 

 

Er is geen hipper woord dan "innovatie".  Slechts weinigen durven daadwerkelijk te experimenteren en vernieuwing te realiseren. The Attention  Group is daar op een grote uitzondering. The Attention Group is een bijzondere, persoonlijke en gedreven hospitality  organisatie waar de passie voor het plezieren en verwonderen van gasten tot een nuchtere kunst is verheven. Met de F&B manager of the year onder hun gelederen en trouwlocatie van het jaar wordt wel duidelijk dat we hier te maken hebben met absolute kennis en ervaring op een hoog niveau. Soundperfume is mede ontwikkeld  door de bezielende en grensverleggende visie van de Attention group.  Pieter en Adriaan spreken graag met je  over wat Soundperfume voor hun locaties heeft betekend. Dat is oprecht ons beste visitekaartje.

 

Voor een bijzonder gesprek over hospitality en gastbeleveing kunt u altijd terecht bij Pieter Aalbers of Adriaan Derksen. Neem wel even de tijd want bevlogenheid past niet in een enkel woord. Weten wat Soundperfume voor jou kan betekenen of Soundperfume willen beleven op de bijzondere locaties van de Attentiongroup ?

 

 

 Adriaan Derksen:    adriaan@muntgebouw-utrecht.nl

Pieter Aalbers:            pieter@marienhof.nl