Wat is het verschil tussen Soundperfume en muziek ?

 

Met een custom  made compositie van klanken en geluiden creëren we met Soundperfume unieke (on)bewuste belevenissen, herinneringen en/of beïnvloeden gedrag. Muziek is per definitie niet ontwikkeld voor een unieke locatie of beleving en heeft per ontvanger een andere bijhorende associatie. Een Soundperfume wordt verspreid dmv van unieke Soundperfume geluidsbronnen waardoor een extra dimensie ontstaat die met muziek niet haalbaar is. De gelaagdheid en toepasbaarheid van Soundperfume is daarmee velen malen groter en bied ruimte voor een werkelijk unieke beleving en beïnvloeding.

 

Wat is er nou zo speciaal aan Soundperfume ?

 

Een Soundperfume wordt gecomponeerd door een top media componist op basis van de gewenste doelstelling en beleving. Daarmee ontstaat een werkelijk nieuwe dimensie in combinatie met high tech audio geluidsbronnen. 

 

Noem is wat voorbeelden waar een Soundperfume toepasbaar is ?

 

Denk hierbij aan een Soundperfume dat zich aanpast aan het tijdstip van de dag en de gewenste beïnvloeding ( rust, spannend,mysterieus, grappig, verwonderend  etc ). Denk hierbij aan de entree van kantoor en of evenementen locaties, pleinen, openbaar vervoer, gangen, ruimtes, evenementen, tentoonstellingen, beurzen, gezondheidszorg, publieke ruimte. Een Soundperfume is zowel indoor als outdoor te realiseren.  

 

IS SOUNDPERFUME EEN SOORT EFTELING BELEVING ?

 

De beleving en verwondering zijn vergelijkbaar maar de inhoud & de boodschap van Soundperfume als extra positionerings en communicatiemiddel maakt Soundperfume tot iets unieks. De efteling is een vorm van park beleving. Een soundperfume gaat velen lagen verder, zowel in compositie als klankbeleving en in technische uitvoering. De efteling heeft een helder verhaal vertaalt naar klanken. Soundperfume creëert nieuwe verhalen en belevenissen  binnen een breed  pallet van doelstelling en beleving. Soundperfume laat je (on)verwacht de wereld anders beleven.

 

Is Soundperfume echt zo uniek als jullie beweren ?

 

Ja,...een volmondig ja. De combinatie van een gerenommeerde componist met onze unieke Soundperfume geluidsbronnen en high-tech oplossingen maken ons tot pionier en daarmee uniek in visie, kennis en realisatie.

 

Ik zet wel een lounge muziekje op, werkt ook toch ?

 

Als je enkel een bepaald sfeertje wilt realiseren is dat een prima oplossing. Maar wil je daadwerkelijk een extra dimensie realiseren en mensen verwonderen en beïnvloeden kom je met een lounge muziekje toch echt te kort. 

 

Hoe ziet een Soundperfume traject er globaal uit ?

 

Het ontwikkelen van een Soundperfume gaat over 4 stappen.

stap 1. inventariseren wat de uiteindelijk doelstelling is mbt sfeer en beleving.

stap 2. inventariseren omgevings  geluiden en audio hardware oplossingen ( aantal geluidsbronnen,kanalen en montage )

stap 3. het creatieve  proces het realiseren van de juiste melange van klanken en sferen op basis van aantal vastgestelde geluidsbronnen

stap4. montage en in regelen Soundperfume

 

Wat kost Soundperfume ?

 

helaas is daar geen eenduidig antwoord op te geven. Het spreekt voor zich dat er zoveel mogelijkheden en oplossingen zijn die per opdracht bepalen welke kosten er gemaakt moeten worden voor de perfecte Soundperfume beleving.

 

Is er ook een tijdelijke Soundperfume oplossing zonder op locatie gemonteerde Soundperfume geluidsbronnen ?

 

We zijn een systeem aan het ontwikkelen welke voor tijdelijke Soundperfume behoefte op locatie kan worden ingezet en ideaal is voor beurzen of tijdelijke evenementen in het algemeen.

 

Hoe zit het met rechten op een Soundperfume ? 

 

Een Soundperfume wordt geleverd inclusief gebruiksrechten voor een bepaalde periode. Gezien het unieke karakter van een Soundperfume  willen we hier flexibel mee omgaan en zullen dit per opdracht bekijken.